Политики за доставка

1.1 Доставка с куриер (за цялата страна).

Доставката на територията на Република България се извършва чрез куриерскa фирмa Еконт Експрес. Поръчки, приети до 15:00 ч. в работен ден се доставят на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерскaтa фирма).

Събота и неделя, както и официалните празници като 3 март, Коледа, Великден и др. са почивни дни и не са включени във времето за изработка и доставка. В този срок не се включва и срока за изработка (ако продукта има такъв). Времето за изработка (за продукти със снимка/надпис) е от 1 до 3 работни дни, в зависимост от натовареността от поръчки.

В зависимост от желанието на клиента, доставката може да бъде направена до офис на Еконт експрес или до адрес на клиента. За по-малките населени места стандартната доставка се извършва според графика на куриерската фирма за обслужване на тези населени места. Цената на доставка до офис на Еконт е 4.90 лв. Цената на куриерската услуга при изпращане до посочен адрес (домашен или служебен) е 6.50 лв за цялата страна.
Всички разходи (за куриерски услуги) за транспортиране на стока до и от клиента са за негова сметка освен ако изрично не е договорено друго.

За поръчки на стойност над 70 лв. доставката е безплатна.

1.2. Допълнителни условия по доставка.

Поръчките направени след 14:00 се обработват на следващия работен ден, т.е. доставката се забавя с един работен ден.

ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или увреден, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. „Ceнтеpинa“ ЕООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.

УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

1.3 Забавяне на доставка.

„Ceнтеpинa“ ЕООД не носи отговорност при забавяне на пратки от страна на куриерските фирми, поради влошени метеорологични условия или друга причина, независеща от „Ceнтеpинa“ ЕООД.

В периодите около Черен Петък, Коледа и Свети Валентин има вероятност от забавяне на доставките от страна на куриера.

2. Плащания.

Минималната стойност на поръчка, за да бъде приета и изпълнена е 8 лв. (без цената за доставка).

2.1. Наложен платеж.

Плащането се извършва на куриера при получаване на поръчката.

Ако искате подаръкът да се достави на друг получател (различен от Вас), а Вие да платите, опцията за наложен платеж не е приложима.

За поръчки на персонализирани продукти на стойност над 60 лв., плащането чрез наложен платеж не е възможно.

2.2. Плащане по банков път.

Като преведете съответната сума на нашата банкова сметка:

Първа Инвестиционна Банка
BIC: FINVBGSF
Титуляр на сметката: „Ceнтеpинa“ ЕООД
IBAN: BG49 FINV 9150 1017 1665 61


ВАЖНО: За начало на поръчката се приема постъпването на плащането от страна на клиента в банковата сметка на фирмата. Ако желаете да избегнете това забавяне е необходимо да ни изпратите сканирано платежно нареждане на e-mail адрес: info@podaraci.net
или на viber:0896329575

При плащане от чуждестранна банкова сметка е нужно да заплатите двустранните банкови такси (за Ваша и наша страна) на стойност 15лв.