Спечели стилен смарт часовник

posted in: Без категория | 0

Томбола смарт часовници

Толкова много функции, удобства и възможности, събрани в стилно модерно устройство на китката ти! Смарт часовниците, които даваме като награди имат слот за сим карта, блутуут свързаност, синхронизация на контакти, съобщения, крачкомер, камера, фейсбук, музикално приложение и много други функции. Часовникът е съвместим с андроид телефони. Ако искаш да имаш такъв смарт часовник, не е задължително да си купуваш. Сега можеш без много усилия да спечелиш бял или черен, като тези от илюстрацията.

Смарт часовник - функции
Снимай се с продукт, купен от нашия онлайн магазин.
Изпрати ни снимката до 31.05.2018 г. Няма значение дали си купил продукта за себе си или си го получил като подарък. По наша преценка снимката може да бъде публикувана в нашата фейсбук страница и в страницата на продукта в нашия онлайн магазин. Но дори и да не публикуваме снимката, участието ти в томболата за един от смарт часовниците е гарантирано!


Снимка можеш да изпратиш като съобщение на нашата фейсбук страница или на имейл info@pоdarimе.nеt
Тегленето на томболата ще бъде на 01.06.2018 г. Имената на печелившите ще бъдат обявени в нашия блог и нашата фейсбук страница. Самото теглене ще можеш да гледаш в YouTube канала на „Подари ме“.

Успех!