10 страхотни идеи за подарък за Св. Валентин за любимия мъж

Въпреки католическия произход на този празник, всяка година все повече хора без значение от тяхната националност или религиозна принадлежност го празнуват и то не заради религиозното му значение, а заради духа на любов и романтика, които той носи.

Разбира се, когато двама души се обичат за тях всеки ден е деня на любовта, но 14-ти февруари вече се е откроил като деня в годината, в който всички влюбени празнуват своята любов и искрени чувства.

Когато говорим за подаръци за този празник, всеки се сеща за плюшени мечета и сърца, но тук ще предложа няколко по-различни идеи, които могат да са Ви от полза при избора на подарък за любимия мъж.

Тениски за влюбени

she_and_he3Като за начало бих предложила нещо, което е доста актуално напоследък, а именно тениски за влюбени. Това е чудесен подарък за всички, които се обичат и искат целия свят да знае това и тези тениски са идеалната екипировка за целта. Със сигурност когато сте облечени с тях ще събирате усмихнати погледи, които ще Ви зареждат с положителна енергия. А и по този начин освен подарък на любимия, правите подарък и на себе си 😉

Комплект чаши за влюбени

 

komlekt_var1Ако пък сутрин обичате да се наслаждавате на чаша горещо кафе или чай заедно, чашите за влюбени, освен че са един наистина романтичен подарък ще влязат и в употреба в ежедневието ви. Има много варианти, от които да избирате. Със сигурност половинката Ви би се зарадвал на такава приятна изненада особено ако е любител на кафето или чая.

Грамота за най-обичан мъж

nai-obichan_majВашата половинка е най-обичания мъж на света? Ами в такъв случай е добре да му го покажете с една грамота за най-обичан мъж на света! В тази грамота може да изкажете всички (или поне най-важните) причини, защо точно той е най-обичан на света, а след като му я подарите той ще я закачи гордо на някоя стена, за да може когато идват гости да виждат, че за неговата жена (гадже или съпруга), той е най-обичания!

Персонализирана кутия бонбони Toffifee

 

toffifee03-1Друг романтичен подарък, който е подходящ за празника, а и двамата ще му се насладите заедно е персонализирана кутия бонбони Toffifee. Тази кутия освен, че съдържа любимите на всички бонбони е с изработена по Ваша идея опаковка, на която може да се постави снимка и любовно послание за Вашия любим. Определено ще го изненадате много приятно с това сладко изкушение създадено специално за него, а сигурна съм съдържанието ще си похапнете заедно!

Комплект ключодържатели за влюбени

kluch_3Още един чудесен подарък от две части, които взаимно се допълват е комплект ключодържатели за влюбени. Дизайнът на тези ключодържатели е така създаден, че те взаимно да се допълват и стават едно цяло. Хубавото на този подарък е, че ще бъде винаги в своя получател и всеки път когато отключва или заключва вратата на дома, ще се сеща за своята любима, която притежава другата половина от ключодържателя. Този комплект може да се подари като част от по-голям подарък или самостоятелно. Макар и малък, ключодържателя подарен с много любов, може да донесе много по-голяма радост на получателя си от всеки друг голям и скъп подарък.

Катинар със снимка във формата на сърце

katinar_sarce_3Следващото ми предложение е свързано с една не много стара традиция, която в България тепърва набира популярност, а именно заключването на любовта, чрез любовен катинар. Този подарък разбира се не е обикновен катинар, който може да се купи от близката железария или ключарско ателие, а е във формата на сърце на което може да се поставят вашите имена и/или снимка. Има много различни разкази относно произхода на тази традиция със заключването на любовт. Но факт е, че това е една чудесна възможност да заключите своята любов завинаги и то не само в сърцата си!

Според този любовен „ритуал“, трябва да заключите катинара на някой мост и да изхвърлите ключа в реката, за да заключите вечно любовта си! А ако нямате наблизо във Вашето населено място подходящ мост за да изпълните традицията, то това е една чудесна възможност да си организирате романтична екскурзия до подходящо за целта място.

Звънче „позвъни за любов“

forloveЗвънчето за любов е една забавна идея за подарък за любимия мъж, с който всеки път когато му се прииска от Вашата любов да позвъни и да я получи. Разбира се Вие също бихте могли да използвате звънчето и щом позвъните той да дойде при Вас и да Ви обсипе с любов. Ако искате да избягате от клишето и желаете да покажете своята любов това звънче е правилния избор.

Късметчета „Обичам те“ на 123 езика

obicham_te_na_123_ezika_new14 февруари е деня, в който всеки казва на половинката си „обичам те“ по различни начини, а с това предложение за подарък, което ще направя сега може да кажете Обичам те на своята половинка на 123 различни езика. Кутията в която са побрани 123-те листченца сгънати във формата на сърчица, също е във форма на сърце, а самите листчета в разгърнато състояние са във формата на четирилистни детелини, така те освен любов, носят и късмет.

Персонализиран етикет за вино

svatba4Виното и любовта винаги вървят ръка за ръка (а и по български обичай 14 февруари си е точно празник на виното). Ако Вашата половинка е ценител на хубавото вино, това е идеалния подарък за повода – персонализиран етикет за вино с надписи и снимки по Ваша идея. Така освен празника на любовта ще отбележите и този на виното.

Може да изберете бяло или червено вино, в зависимост от предпочитанията на Вашия любим мъж, на фронталния етикет да бъде поставена Ваша снимка, а на задния етикет Вашето любовно послание. Определено ще направите страхотно впечатление и искрено ще зарадвате любимия с този романтичен подарък.

Грамота „Дузина целувки за моя любим“

duzina_celuvki_za negoПоследното предложение което ще Ви дам е как да обсипете любимия с дузина целувки. Може да му подарите грамота „Дузина целувки за моя любим“ като в нея са описани дванадесет причини за целувките (1 дузина е равна на 12). Грамотата е в рамка и може да се закачи на стена или да се постави на видно място на бюро или рафт на секция. И разбира се като му я подарявате не забравяйте да го нацелувате хубаво. Може и повече от дванадесет целувки да му дадете 🙂

Е това са идеите, които ми хрумнаха и се надявам да са Ви от полза. Дори и да не са за Св. Валентин, а за Вашата годишнина или просто искате да покажете любовта си на любимия може да използвате някоя от тези романтични идеи, с които да внесете още повече любов и радост във връзката Ви.