Предложението за брак (и приемането му) са важна и вълнуваща стъпка в живота и на двамата партньори. За такава стъпка всеки момент може да бъде подходящ, но най-силните и често използвани поводи за отправяне на предложение са Коледа и Св. Валентин. Но освен идеалния момент е важно да изберете и ефектен и оригинален начин.

Годежен пръстен
18 топ идеи за неустоимо предложение за брак 6

Подбрал съм за вас най-добрите (и реално изпълними) идеи как да направите предложение за брак в деня на влюбените. А и не само тогава. Някои идеи са много простички и лесни за изпълнение, други изискват малко повече усилия. Въпросът е кое най-много ще ви допадне. И не пестете усилия – ако дамата си заслужава, дайте всичко от себе си. Тя ще го оцени, а и за вас удоволствието от преживяването ще е чудесно.

Предложение за брак навън

1. Изберете любимо място. Фонтан, парк, мястото на първата ви среща… И помолете някой да ви снима. Може и да е ваш човек, който тя не познава, предварително подготвен за каузата. В момента, в който той насочи камерата да снима и се предполага, че трябва да позирате за снимка, застанете на коляно пред нея, с пръстена в ръка и думите „ще се омъжиш ли за мен?“ Това несъмнено ще бъде една от най-любимите ви снимки и за двама ви.

2. Поръчайте на художник на улицата да ви направи скица/карикатура на живо, но с предварителната уговорка да направи в карикатурата две комикс балончета. В едното вие казвате „Ще се омъжиш ли за мен?“, а в другото тя отговаря „Да!“. Или ако предпочитате нейното балонче може да остане празно и да й дадете сама да го попълни. Запазете карикатурата в рамка.

3. Напишете в графити стил на някоя алея в парка „Ще се омъжиш ли за мен, (името)?“ Ако не сте добри в това, наемете някой с подходящи умения да направи графитите вместо вас. След това излезте на разходка с бъдещата си съпруга и когато стигнете мястото пред смаяния й поглед застанете на коляно и дайте пръстена!

4. Ако половинката ви пътува и ви предстои да я посрещнете на летището или гарата, отидете с приятели. Носете табели и се подредете така, че всеки да държи по една дума от „Ще се омъжиш ли за мен?“. Разбира се, вие трябва да държите табелата „мен“.

5. Резервирайте си фотосесия при професионален фотограф, който да е предварително информиран за намеренията ви. Това може да му даде идеи как да направи фотосесията още по-добре. А на половинката си кажете, че сте спечелили безплатна фотосесия за двойки и отидете заедно. Когато започнат снимките, застанете на коляно с пръстена в ръка и кажете „Ще се омъжиш ли за мен?“. Гарантирам ви, че от този момент ще имате най-емоционалните, истински и непринудени снимки, които можете да си представите.

Предложение за брак пред публика

6. Запишете видеоклип, в който правите обръщение към любимата си с предложение за брак. Купете билети за дигитално кино и помолете служителите в киното след филма и преди да светнат осветлението в залата да пуснат вашето кратко клипче на големия екран. Със сигурност очаквайте овациите на цялата зала!

Предложение за брак в киното
Предложение за брак в киното

7. В дискотеката – поискайте от диджея да ви даде микрофона, за да поздравите половинката си с любима песен и да я питате пред всички „ще се омъжиш ли за мен?“. Гарантирам ви – ще нажежите партито на макс!

8. Ако отивате на почивка със самолет, помолете екипажа по време на полета да ви позволят да използвате микрофона и аудиоуредбата в самолета, за да направите уникално предложение за брак на 10 км. над земята!

Предложение за брак с подарък

9. Подарете й фотоалбум, в който сте поставили любимите ви снимки. Нека снимките да бъдат в хронологична последователност. Бъдете заедно, когато тя го разгледа за първи път, за да можете да й дадете пръстена в момента, в който стигне до последната снимка със силуети на сватбена двойка и надпис „Ще се омъжиш ли за мен?“. И, разбира се, нека след тази снимка в албума има място за още много снимки.

фото албум
18 топ идеи за неустоимо предложение за брак 7

10. Свети Валентин е перфектния момент да направите персонализиран подарък със снимка. Ако подаръкът е магическа чаша, в нея можете да „скриете“ въпроса „Ще се омъжиш ли за мен?“ така, че да се появи едва, когато чашата бъде напълнена с гореща напитка.

11. Махнете дъното на кашон от хладилник (примерно), украсете го с голяма панделка и надпис „това, което е вътре е за цял живот“. А вътре ще сте вие с пръстена в ръка. Остава да се „занесете“ пред вратата на дома й и тя да отвори.

12. Подарете й пъзел, на който има отпечатана любима ваша снимка и надпис „Ще се омъжиш ли за мен?“. Гушкайте я, докато го сглобява и бъдете готов да дадете пръстена в момента, в който тя сглоби пъзела и разбере какво се случва. Перфектно изработения пъзел с ваша снимка и надпис можете да поръчате тук.

13. Ако навън има натрупал сняг, може да станете много рано сутринта и да напишете с пръст по стъклата на колите „Ще се омъжиш ли за мен?“. След това да гушнете половинката си до прозореца и да й дадете пръстена.

14. Скрийте пръстена и посланието „Ще се омъжиш ли за мен?“ в шоколадово яйце Kinder Surprise. Ние можем да ви помогнем с видео, с инструкции за отваряне и затваряне на шоколадово яйце, както и с послание в миниатюрна стъклена бутилка, която можете да поръчате тук.

яйце Kinder Surprise
18 топ идеи за неустоимо предложение за брак 8

Предложение за брак вкъщи

15. Организирайте „търсене на съкровище“ – дайте на половинката си една следа, която да я заведе на място, където да открие друга, след това трета и т.н., докато накрая стигне до кутийката с пръстена. Бъдете креативни в скриването на „следите“ и „уликите“. Нека бъде интересно, но не трудно.

16. Залепете на тавана в спалнята надпис „ще се омъжиш ли за мен?“ с фосфорециращи звездички. Постарайте се тя да не ги види, преди да сте изгасили осветлението в стаята. А може вместо звездички да използвате персонализирана лампа „звездно небе“, която ще прожектира надписа на тавана. Когато пожелаете. Само с натискането на един бутон. Можете да поръчате такава лампа от тук.

17. Пригответе романтична вечеря, а може и да отидете на заведение. Важният елемент тук е чаената свещ със скрито послание на дъното й, което се появява след като известно време свещта е била запалена и парафинът се е разтопил. Можете да използвате няколко свещи, по една дума във всяка. От запалването до момента, в който ще станат видими надписите имате около един час да се насладите на прекрасната вечеря.

18. Вземете дълга червена лента и я разстелете вкъщи. През известно разстояние по лентата закачете бележки с важни за вас дати/случки от запознанството ви (първа среща, първа целувка, първа среща с вашите, кога сте заживели заедно и т.н.) и накрая на лентата завържете пръстена и бележка „Ще се омъжиш ли за мен?“

Господа, ако вашата половинка ви обича истински, както и да предложите брак, тя ще приеме. Но ако смятате, че тя е колеблива и решението ще я затрудни, то предложение, направено по очарователен и неустоим начин може сериозно да наклони везните във ваша полза. Положете старание и подарете на вашата половинка един незабравим спомен за цял живот, както и увереността, че казва „да“ на мъжа, който е готов на всичко за нея. Описаните идеи можете (и трябва) да доразвивате по ваш вкус. Нека любовта ви води – бъдете креативни и…

Сватба
18 топ идеи за неустоимо предложение за брак 9
Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *