Гергьовден Подаръци. Станалият популярен преди няколко години лаф за Гергьовден „изяж георги, спаси овца“ вече доста се поизтърка и все повече хора като го чуят поглеждат отегчено към тавана.

Отегчение е последното нещо, което искаме да постигнем, когато подаряваме Подаръци за Гергьовден.

Георги е готин и вероятно ще прикрие успешно разочарованието си от поредния банален подарък, който да забута в някой шкаф. Но това не е причина да не зарадваме себе си, като изненадаме Георги (или Гергана) с нещо уникално, което не се среща под път и над път. Ето и нашите идеи за подарък за Гергьовден. Започваме с

Персонализирани етикети за Гергьовден – Подаръци за Гергьовден

Според предпочитанията на именика, можете да му подарите уиски Jim Beam или Jack Daniels, ракия, водка, вино или бира с етикет, направен специално за празника. Етикетите персонализираме според вашите изисквания – име, дата, пожелание, а в някои случаи и снимка. Това е идея за подарък, който със сигурност ще намери приложение още по време на празника. А самата бутилка със специалния етикет несъмнено именика ще запази за спомен!

Изпращаме само етикетите, без бутилките. По този начин можем да ви предложим много ниска цена за доставка, а освен това имате възможност и предварително да си купите бутилката и да премахнете етикета й. Това става най-лесно чрез накисване във вода за няколко часа. Що се отнася до виното – изборът от вина е огромен и е изцяло ваш. Можете да залепите етикета както на вино от 5 лв., така и на вино от 500 лв. А качеството на етикетите – то е безупречно. И за да остане такова и напред във времето, етикетите са ламинирани с фолио, което ги предпазва от надраскване, намокряне и избеляване.

И докато сме на тема „напитки“, нека разгледаме и тези

Страхотна бяла чаша със снимка по поръчка

И трите диспенсъра стават не само за алкохол, но и за бира и безалкохолни. Първият е във формата на ретро бензиноколонка с маркуч и пистолет. И честно казано на масата стои просто уникално и много атрактивно! Вторият диспенсър освен, че също е много красив, има и отделение за лед, благодарение на което напитката в него се запазва студена за доста време. А третият диспенсър очарова с това, че е изключително семпъл и лесен за ползване – просто махате капачката на бутилката, навивате го на нейно място и поставяте на масата. Толкова е лесно, и на много достъпна цена. Така че ще ви останат пари и за допълнение към подаръка за Георги (или Гергана).

Едно такова допълнение може да бъде например някоя от тези

Метален ключодържател сърце двустранен

Грамотите са толкова впечатляващи за всеки, който е получил една от тях, че просто няма шанс тя да остане забутана в дълбините на шкафа за непотребни вещи. Георги/Гергана с гордост ще я закачи на стената и ще му/й напомня всеки ден за вас! Първата грамота е за именик с най-славно име Георги. Втората грамота е много добър и ефектен аналог на прочутата холивудска звезда на славата. А третата грамота представлява списък с известни и забележителни личности с името Георги. Разбира се, списъкът на забележителните личности завършва именно с „вашия“ Георги!

Покрай грамотите, няма как да не се сетим и за

Призове и статуетки за Гергьовден

Да, ето още няколко готини идеи за подарък за именик на Гергьовден – Персонализирана статуетка Оскар, Персонализирана шампионска купа, Приз звезди и Медал със снимка и надпис. Всички призове и награди можете да разгледате тук.

Уникални чаши за Гергьовден

Чаша „Ако Георги не може, значи никой не може“

Предлагаме на вашето внимание няколко чудесни дизайна на чаши за имен ден – Чаша „Ако Георги не може – никой не може“, Чаша за Гергьовден (с овчица), Чаша „Когато се роди прекрасен човек го наричат Георги“, Чаша за имен ден на мъж. Всеки един от дизайните може да бъде отпечатан както върху гланцирана бяла чаша, така и върху магическа чаша, чаша с дръжка сърце, светеща чаша, чаша с керамична лъжичка или метална термо чаша.

Хубаво допълнение към този подарък може да бъде и персонализирана подложка за чаша, която ще направим за вас в същия стил като поръчаната чаша. Разбира се, ако имате някаква ваша идея за дизайн на чаша със снимка за Гергьовден, ние с радост ще я изработим за вас!

А в случай, че искате да подарите нещо щуро и шантаво, ето и няколко свежи предложения от нас:

Шантави подаръци за Гергьовден

Цвете със саксия, на която има отпечатана снимка и/или надпис, пожелание по ваша поръчка?! Перфектният нестандарен подарък за Гергана! Или може би нещо по-закачливо – кутийка за презервативи за нея. Има и модели за него. Само при нас можете да поръчате на страхотна цена и уникален стикер за автомобил. А имаме и готови шантави подаръци, като например чашата за мускулести фитнес фенове. Още много готови нестандартни чаши можете да видите тук.

И защото празниците са нещо прекрасно, избрахме да завършим тази статия с най-сладките идеи за подарък:

Бонбони и шоколади за Гергьовден

Изберете млечен, тъмен или шоколад с лешници. Изеберете и дизайна, който ви допада най-много и УАУ изненадата за имен ден е готова по ваша поръчка! В същия дух може да поръчате и звезда на насладата, пълна с вкусни бонбони с лешник. Това е обемна картонена звезда, вдъхновена от истинската холивудска звезда на славата, за която вече стана дума. Не по-малко ефектен е шоколадът Тоблерон със снимка и име по ваша поръчка! А за да се почерпят всички на празника, една кутия Тофифи с име и пожелания по ваша поръчка ще свърши чудесна работа.

Надявам се тази статия да ви е била от помощ в избора на подарък за Гергьовден. Защото празниците са едни от най-приятните моменти от живота, които заслужаваме да направим уникални и незабравими, както за имениците, така и за нас – даряващите подаръци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *