Понякога наистина изглежда, че Свети Валентин е станал изключително комерсиален празник, за който се харчат много пари.

Тази година променете нещата с тези страхотни изненади за Свети Валентин, за да накарате сърцето на партньора Ви да забие лудо от истинска любов и романтика.

Между безкрайните реклами за бижута за всякакъв вид дрънкулки във формата на сърце, човек наистина се изгубва в търсенето на наистина подходящ подарък за празника.

Но ако имате някой специален човек в живота си, ще трябва да отбележите празника по един или друг начин.

Да кажем, че вашият партньор е типът, който разсъждава над „кой пръв е открил ефикасността на поезията за прогонване на любовта“. Обсипването му с романтика за Свети Валентин неизбежно ще бъде по-сложно. Бонбонените сърца и плюшени мечета просто няма да свършат работата. И това не означава, че този тип хора там не оценяват вашите изпитани от времето романтични увертюри (ние го правим! Ние го правим!), Просто при тях искреното „Обичам те!“ или дори „Нека вземем сладолед!“ ще бъде доста по-ентусиазирано прието от липсата на въображение.

И така, как можете да изненадате такъв тип не много романтици тази неделя? Вижте тези осем вдъхновяващи идеи.

 

1. Изненадващата закуска в леглото

Изненадващата закуска в леглото
Изненадващата закуска в леглото

Пригответе няколко вкусотии за закуска във формата на сърце и изненадайте любимия/любимата си сутринта. Използвайте формичка за бисквитки, за да оформите яйца или палачинки във формата на сърце и покажете колко много Ви е грижа и обичате своята половинка. Все пак всички знаем, че особено при мъжете любовта минава през стомаха 😉

 

2. Изненадата на бельото

Бельо за свети валентин
Бельо за свети валентин

Тази вечер забравете удобното бельо! Облечете секси бельо, което знаете, че той ще хареса. Скрийте този малък подарък под роклята си за среща, за да запазите изненадата за през нощта. Ако Свети Валентин не е идеалната възможност да демонстрираме чисто ново еротично бельо, не знам кога може да е перфектния момент.

 

3. Спонтанната концертна изненада

Спонтанната концертна изненада
Спонтанната концертна изненада

Тъй като в момента такъв тип прояви на живо не се осъществяват, то може да импровизирате, като направите плейлист в youtube с любимата група или изпълнител на Вашата половинка. Пригответе вкусна вечеря и изненадайте половинката си с импровизиран онлайн концерт.

 

4. Изненадващата игра

Изненадващата игра на улова
Изненадващата игра

Ако времето през деня е хубаво предложете да се разходите сред природата или до някой парк, или поляна. Вземете федербал, футболна топка или друг спортен артикул подходящ за игра и се раздвижете заедно. Може просто да си подавате топка или да поиграете федербал. Ще се изненадате, колко романтично може да бъде една споделена спортна игра с любимия човек.

 

5. Изненадваща дегустация на вино и сирене

Изненада на вкуса на виното и сиренето
Изненадваща дегустация на вино и сирене

Превърнете се в сомелиер, вземете няколко вида хубави вина и различни сирена. След това съчетайте всяко сирене с виното, което двамата смятате, че го допълва най-добре. Препоръчвам да отпивате на малки глътки, за да не развалите плановете си за останалата част от вечерта. Все пак Свети Валентин освен ден на влюбените е и празник на виното. Така ще можете да съчетаете прекрасно двата празника.

 

6. Изненадващите билети за кино

Изненадващите билети за баскетбол
Изненадващите билети за кино

Изненада! Ще спечелите Свети Валентин, когато изненадате любимата си с билети за романтичен филм на Свети Валентин. А може и да не е романтичен филм, а от жанр, който е любим на половинката Ви. Със сигурност купата с пуканки, приглушената светлина в кино салона и хубавия филм, ще допринесат за една перфектна вечер.

 

7. Изненадата на покрива

Покривната изненада
Покривната изненада

Тази изненада лично на мен ми е фаворит. Не струва нищо нито като пари, нито като усилия. Ако имате висока сграда наблизо, до чийто покрив имате достъп, то със сигурност тази изненада ще е повече от приятна и романтична. Вземете бутилка хубаво вино и 2 чаши и се качете на покрива на висока сграда, за да наблюдавате заедно залеза над града.

 

8. Изненадата в хотел

Изненадата в хотел за деца / домашни любимци
Изненадата в хотел

Ако сте семейна двойка с дете или с домашен любимец се погрижете да има кой да ги гледа на тази специална вечер, а Вие с половинката си резервирайте романтична стая в хотел. Бъдете само двамата и се отдайте на цялата любов, на която сте способни без да мислите за децата или домашните любимци. Бъдете, макар и само за една нощ само двамата и се откъснете от ежедневието. <3

Изберете вашия подарък

Чаши с интересни дизайни

Чаша Да те обичам по-дълго

15,00 лв.

Декоративни възглавници

Възглавница Аз избрах теб

28,00 лв.

Преспапиета за снимки

Фото блок с плуващи сърца

24,00 лв.

Вижте още подаръци

От блога

Повече от 60 ОРИГИНАЛНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА РОЖДЕН ДЕН (2021)

Повече от 60 ОРИГИНАЛНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА РОЖДЕН ДЕН (2021) 60 ОРИГИНАЛНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА РОЖДЕН ДЕН [...]

Подарък за него, нея, тях… 101 подаръка.

Чудесният подарък! Почти няма човек, който да не обича подаръци. За това ще поговорим в [...]

Пожелания за имен ден

Разгледайте нашата колекция от разнообразни пожелания за имен ден подходящи за мъж, жена, дете, колежка, [...]

Гергьовден Подаръци – няколко наистина оригинални идеи

Гергьовден Подаръци. Станалият популярен преди няколко години лаф за Гергьовден „изяж георги, спаси овца“ вече [...]

10+ предложения за подарък за абитуриент.

Подарък за абитуриент? Да, макар и рядко почти на всеки от нас се е случвало [...]