Когато обичате някой истински винаги се стремите да му го показвате по всевъзможни начини. Какво по-хубаво от една романтична изненада за подарък.

В тази статия ще се опитам да Ви дам идеи за романтични изненади, някои от които може да подготвите дори с подръчни материали. Ще започна с едно клише, което обаче поне според мен никога няма да изгуби своя чар.

Романтична вечеря в домашна обстановка. Особено подходяща е ако знаете кое е любимото ястие на Вашата половинка или пък искате да покажете кулинарните си способности, като приготвите Вашия специалитет.

Със сигурност половинката Ви ще остане повече от очарована. За по-голяма изненада може просто да я/го поканите на гости да гледате например филм, без да се издавате за вечерята.

Романтична изненада за подарък.
Романтична изненада за подарък.

Съвсем небрежно може да вметнете, че ще поръчате пица и ще си направите пуканки, за да не рискувате тя/той да дойде нахранен/а и да не може да се наслади на ястията, които сте приготвили за нея/него.

След като намислите какво да приготвите за вечерята, направете украса на масата. Не е нужно да е нещо кой знае какво като в 5 звезден ресторант, но прилежно сгънати салфетки и свещи за подсилване на романтичната атмосфера на масата няма да навредят.

Също така от цветни листчета може да изрежете сърчица в различни форми, с които да украсите масата. Когато позвъни на вратата отворете и я/го помолете да затвори очи, след което държейки ръката й/му я/го доведете до масата и накарайте да отвори очи.

Сигурна съм, че поне за няколко секунди ще стои с отворена от възхищение уста и няма да знае какво да каже, а след това ще последва силна прегръдка и страстна целувка.

Втората идея, която мога да подскажа е много забавна, приятна, безкрайно романтична и няма да струва почти нищо. Вземете един празен бял лист (може и червен за по-голям ефект) и от него нарежете няколко сърчица.

Във всяко сърчице напишете различно послание: „Обичам те безкрайно много“, „Всяка мисъл за теб ме прави щастлив/а“, „Ти си всичко за мен“ и каквото още Ви дойде от сърце.

След това всяко едно сърчице поставете на различно място в къщата и из личните й/му вещи – например на възглавницата, под компютърната мишка (или в лаптопа докато е затворен), в портмонето й/му – като цяло на места, на които ще ги намери случайно.

Повярвайте ми, тези бележки имат невероятен ефект и зареждат с много положителна енергия и любов не само получателят им, но и Вас самите докато ги пишете, поставяте, а после стоите от страни и наблюдавате реакциите при намирането на всяка една от тях!

Още една идея, за осъществяването на която не Ви трябват финансови средства, а просто един маркер (от тези които лесно се трият после).

Върху огледалото на банята напишете с маркер „Добро утро на най-красивата жена/най-прекрасния мъж на света! Обичам те!“, а може и текст по Ваша идея.

toffifee iliana
Каква романтична изненада за подарък да направя на любимата/любимия? 3

Наистина си представете сънената й/му физиономия докато влиза в банята да си мие зъбките и види надписа, който сте написали на огледалото. Това ще е най-готиното и романтично разсънване за Вашата половинка.

За по-изобретателните от Вас, предлагам да направите една малка кутийка, която да надпишете като „Магическа кутия за моята любима/моят любим“ и в нея да поставяте периодично някакви малки изненади – шоколадче, картичка, любовно послание и каквото още се сетите и каквото успее да се побере в кутията.

Гарантирам, че Вашата половинка често ще наднича в кутийката и ще очаква с нетърпение всяка малка изненада, която ще поставите вътре, а след като я открие ще Ви обсипва с целувки и любов, защото ще знае че чувствата й/му са споделени!

Ако Вашата половинка си пада по сладичкото. Може да купите различни сладки изкушения и да ги подредите под формата на сърце на леглото.

Както всички знаем шоколада и любовта винаги вървят ръка за ръка. Вземете от любимите й/му шоколадови бонбони или десерти и ги подредете във формата на сърце върху леглото в спалнята.

Сега си представете как тя/той влиза в спалнята и вижда всичко това. Представихте ли си огромната усмивка и блясъка в очите? 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *