Избирането на подарък за мъж понякога може да се окаже едно от най-трудните неща за правене, особено ако нищо не ви идва на ум като идея какво да подарите.

Мъжете по принцип не са много капризни, но все пак е добре подаръкът, който подарите да бъде не просто поредната безполезна вещ, която ще получи, а нещо на което искрено ще се зарадва.

При избора на подарък е добре да се обърне внимание на възрастта, професията, хобито на получателя и повода, по който ще правите подаръка.

Има и универсални подаръци, които биха послужили за всеки повод и биха се харесали почти на всеки. Ето няколко такива примера:

Чаша със снимка. Хубавото на този подарък е, че е практичен и ще се използва в ежедневието, а това че е персонализиран го прави и уникален, тъй като никой друг няма да има точно такава чаша Тениска със снимка, забавен надпис или забавна щампа.

Този подарък е универсален по същите причини какато и чашата, но тук трябва да имате предвид какъв размер тениска да поръчате за да не се окаже малка или голяма.

Повечето мъже по принцип си падат много по джаджте. В днешно време могат да се намерят много интересни, забавни и дори полезни джаджи.

Ето и няколко примера, които може да се окажат полезни идеи за подарък за мъж: Нож кредитна карта. Това е един наистина чудесен и изключително функционален подарък.

Дизайнът му е уникален, тъй като е с размерите и формата на кредитна карта и перфектно би се побрал в отделението за кредитни карти на всеки един портфейл, а когато потрябва за секунди се преобразява в удобно джобно ножче с отлично наточено острие от медицинска стомана.

Друга интересна, мултифункционална и полезна джаджа, която може да подарите е тази 4 в 1 химикалка, съчетаваща в себе си химикал, стилус, фенерче и лазерна показалка.

Стилусът винаги може да намери приложение върху всяко устройство със сензорен дисплей (touch screen), както през зимата, за да не се налага да се свалят ръкавиците от ръцете, така и през лятото за да не остават досадни пръстови отпечатаци по екрана.

Фенерчето разбира се ще бъде незаменим помощник там където няма достатъчно светлина, а лазерът от своя стана може да се използва за лазерна показалка при изнасянето на презентации или просто за забавление.

Химикалът няма нужда от представяне – с него например могат да се подписват важни документи.

Подходящите подаръци за мъже купонджии са разнообразни, интересни и забавни. Мога да предложа следните страхони идеи: Каска за пиене.

Този забавен и много удобен подарък е перфектен за мъже, които обичат да гледат спортни предавания в компанията на любимата си биричка.

Каската е снабдена с 2 поставки, които са подходящи за кенчета бира или безалкохолно, а с помощта на тръбички наподобяващи сламки, човек може да отпива от любимата си напитка, а в това време и двете му ръце да са свободни.

За по-голям ефект и уникалност може да персонализирате каската с надпис по Ваша идея – например „Моето хендс фри“; „Каската на Гошо“, „Майстор Пешо“, „Две бири са повече от една“ и каквото Ви хрумне на ум!

Мъжете обичат футбола (или поне по-голямата част от тях) и поради тази причина един подарък Джаги с шотове би бил приет с огромна радост. Освен че ще се забавляват със самата игра, ще си пийват и любимото питие от симпатичен шот, всеки път щом вкарат гол. Играта включва футболно игрище, 2 топчета, 2 врати, двама играчи и 2 шот чаши.

Безотказно действаща формула за много забавление, екшън, смях и наздравици. Често най-големите купонджии са и душата на компанията и за това следващото ми прдложение за подарък е грамота за „Душата на компанията“ или за „Пиянско образование“.

Хубавото на грамотите е, че могат да се персонализират по желание на клиента и текста в тях да е специално и уникално създаден за този на когото ще се подарява. Една такава грамота в рамка чудесно би стояла на стената или бюрото и да напомня на този, на когото е подарена, че е обичан и уважаван.

Ето и няколко предложения за мъже, които работят по цял ден в офиса или просто не стават от компютъра и са фенове на компютърните джаджи: USB прахосмукачка. Това е идеалния подарък за мъж, компютърджия или такъв, който обича джаджите и в същото време обича да поддържа работното си място чисто.

Уникално забавен и полезен офис подарък, който може да се изпозва и в дома. Прахосмукачката е подходяща както за почистване на клавиатура на настолен компютър, така и за почистване на клавиатурата и вентилационните отвори на лаптоп. USB котлонче.

Това е иделания подарък за човек, които обича кафето/чаят винаги да са топли. Котлончето е достатъчно силно само за да поддържа топлината на напитката в чашата, но не и да притопля вече истинала такава.

Освен че ще поддържа топлината на напитката в чашата това котлонче е снабдено и с 4 USB порта и така ще спестява досадното навеждане и търсене на свободен USB порт на компютъра.

Тази джажда е чудесен подарък не само за компютърджии, но и за всеки, който използва компютър в ежедневието си, защото прави живота пред компютъра по-лесен и приятен!

Последното ми предложение за подарък за мъж е за такъв, който е автомобилен фен – PVC табела за автомобил, наподобяваща регистрационен номер. На нея може да се изпише неговото име или прякор, или друг надпис по желание.

Обикновено тези табели се поставят отпред на таблото на автомобила, така че да се вижда през предното стъкло. Трябва да се има предвид, че те са декоративни и не могат да заместят оригиналните регистрационни номера издавани от КАТ, такива имат правомощие да издават само те.

Но пък тази табела е един чудесен аксесоар, който може да краси таблото на всеки автомобилен фен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *