Без значение дали става въпрос за майка, сестра, друга роднина, колежка или друга жена.

Изборът на подарък за жена винаги създава известна трудност на всеки и най-вече намирането на интересна идея за подарък!

В тази статия ще се опитам да Ви дам няколко интересни идеи, които могат да спасят положението без значение какъв е повода и дали жената за която е подаръка е Ваша роднина, приятелка, колежка или любимата жена.

1. Първото ми предложение е за тениска със снимка или надпис – Една забавна тениска винаги е добра като идея за подарък, особено ако е за по-близък човек, тъй като така няма да имате проблем с уцелването на правилния размер.

Дали ще е по Ваша идея или ще изберете някоя нестандартна тениска като например „Тениска Бюст“ , в стил Jack Daniel’s, в стил Jim Beam или „Супермама/Супербаба“ със сигурност ще изненадате приятно получателката на подаръка.

2. Кутия с „365 позитивни мисли за всеки ден“ или „365 вдъхновяващи цитата за всеки ден“ е подходящ подарък за всяка дама, която обича да започва деня си с усмивка, а благодарение на този подарък ще се настройва позитивно или ще се вдъхнови за предстоящите събития през деня.

Подаръкът е подходящ за всеки повод, тъй като късметчетата в кутията са 365 и ще има по едно за всеки ден до следващата година по същото време 🙂

3. Чаша със снимка и/или надпис. Чашата със снимка е един доста универсален подарък, тъй като е подходящ за жени на всякаква възраст, хоби и предпочитания.

Чашата може да се персонализира по Ваше желание и да отговаря точно на характера на дамата за която е.

За по-голям ефект може да подарите магическа чаша, която когато е студена е черна, а когато бъде налята гореща напитка в нея се виждат отпечатаните върху нея изображения и надписи.

На пръв поглед не звучи като нестандартен подарък, но всичко зависи от това какво ще има отпечатано на чашата, което може да промени нещата и да излезе извън границите на очакваното 😉

4. Огледалце със снимка. Всяка една дама, която обича по-често да обръща внимание на външния си вид винаги държи в своята дамска чанта джобно огледалце.

Сега обаче може да направите така, че тя да има един наистина уникален и неповторим аксесоар, тъй като подаръка, който Ви предлагам може да се персонализира по Ваша идея.

Дали ще е със снимка, надпис или комбинирано изображение с послание, огледалцето със снимка със сигурност ще стане един от любимите подаръци на жената за която е, който някога е получавала.

5. Колие със снимка. Ако сте решили, че желаете да подарите някакво бижу, но искате то да е неповторимо и само жената на която го подарявате да има такова, колието със снимка е правилния избор.

Може да изберете модел, който според Вас най-много ще й се хареса, а в него да бъде поставена Ваша снимка или надпис.

Макар и да не е обсипано със злато и скъпоценни камъни, това малко бижу може да има огромна сантиментална стойност за своята получателка, тъй като ще бъде създадено специално за нея!

6. Пъзел със снимка. Това е един чудесен подарък за дами, чието хоби е реденето на пъзели. Хубавото на този подарък е, че може да съчетаете хобито и някой приятен общ спомен запечатан на снимка.

За по-добър ефект може да подарите пъзела разглобен на парченца без да показвате какво трябва да се получи като се нареди.

Така изненадата от подаръка ще е по-голяма, а когато пъзела бъде нареден със сигурност ще получите прегръдка в знак на благодарност за прекрасния подарък.

7. Персонализирана кутия бонбони Toffifee. Колкото и да твърдят, че са на диета всички дами, никоя не би устояла на едно такова сладко изкушение, особено ако е подарено с искрена любов или признателност.

Необикновеното на този подарък идва в това, че опаковката на бонбоните е персонализирана с името на човека за когото е, а на гърба може да се постави пожелание според повода.

Определено този подарък е подходящ за всеки повод и буквално ще се ослади на получателя.

8. Персонализиран етикет за вино. Не само мъжете са ценители на качествения алкохол.

Има доста представителки от нежния пол, които много биха се зарадвали на бутилка качествено вино, но представете си колко изненадани ще бъдат когато на бутилката вместо стандартния етикет от магазина, стои етикет персонализиран специално за тях според повода за който е подаръка.

След като съдържанието от бутилката бъде изпито, със сигурност тя ще бъде запазена за спомен.

9. Стенен часовник със снимка. Стенния часовник е подарък, който винаги ще държи в крак с времето своята получателка, а и ще напомня за този който й го е подарил.

Хубавото на този подарък е, че освен че е несандартен, е и практичен.

В часовника може да се постави освен снимката и някакво послание.

Подаръкът е подходящ за всеки повод и освен, че ще отмерва точно времето, ще носи усмивка и добро настроение, тъй като снимката, която ще поставите вътре ще напомня за Вас.

10. Ключодържател със снимка. Понякога не е нужно подаръка да е голям за да направи голямо впечатление и да донесе радост на получателя си.

Един ключодържател подарен с любов и уважение, освен че ще бъде чудесен и практичен подарък, ще бъде винаги със своята получателка.

В днешно време има голямо разнообразие от модели и варианти за персонализиране на този аксесоар, така че да можете да изберете най-подходящия модел, който ще се хареса най-много.

Разбира се това са само 10 предложения, които се надявам да са Ви от полза при избора на подходящ подарък за жена.

Не напразно по-голямата част от предложенията, които посочих са за персонализирани подаръци, тъй като този тип подаръци винаги са уникални и неповторими, защото се изработват според Вашите идеи и желания.

Когато човек получи подарък специално създаден за него се чувства значим, обичан и уважаван, защото този който го подарява е вложил своите идеи и частица от себе си в изработването на подаръка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *