Подарък за абитуриент? Да, макар и рядко почти на всеки от нас се е случвало да потърси подарък за абитуриент поне веднъж в живота си.

Едно от най-вълнуващите неща през месец май са абитуриенските балове.

Ако ви предстои да изпращате абитуриенти, то със сигурност вече се подготвяте за събитието. Но макар и приятно, избирането на подарък може да се окаже трудна задача. С тази статия ще ви помогна като ви дам няколко свежи и оригинални идеи за подарък за абитуриент или абитуриентка.

Разбира се, подаръкът не е задължително да бъде скъп, но е много важно да е ефектен, да трогва получателя и да го накара да се почувства специален. Идеалното решение са персонализираните подаръци. Без да губим време, започваме с:

Чаши за дипломиране

chasha diplomirane profesii 500 1.33

Тази чаша е чудесен избор за абитуриент или абсолвент, който при дипломирането си получава и специалност. Например инженер, архитект, лекар, счетоводител, дизайнер и др. Фонът на чашата ще бъде съобразен със специалността, в кръгчето ще поставим снимка на човека, а под нея – името му. Персонализираната чаша за дипломиране можете да поръчате от тук.

chasha abiturient blagodarq na google 500 1.33

Друг вариант за чаша, който изглежда много закачливо и оригинално е тази чаша за дипломиране. На щампата има специални благодарности към помогналите в учебния процес. Разбира се, тези елементи могат да бъдат подменени или допълнени с други, по ваше желание. Същото се отнася и за снимката и пожеланието към завършващия. Тази чаша за абитуриент можете да поръчате от тук.

chasha za abiturient diplomirane 500 1.33

Приключваме серията с чаши с тези три варианта, който са универсални за дипломиране и могат да бъдат персонализирани със снимка и пожелание по ваша поръчка. Всеки един от тези варианти за чаша за дипломиране можете да поръчате от тук. А като допълнение към основния подарък, независимо какъв е той, можете да прибавите и една от тези:

Картички за дипломиране

Тук отново имате възможност да поръчате картичката със снимка и пожелание по ваш избор. Ако се затруднявате в съчиняването на пожелание, можете да разгледате нашата колекция с пожелания за дипломиране. А най-хубавото в нашите персоанлизирани картички е това, че приходите от тях даряваме за добра кауза. Каква да бъде каузата, можете да изберете като гласувате в нашата анкета. Самата картичка (всеки от показаните варианти) можете да поръчате от тук.

„Регистрационен номер“ за автомобил

Освен с надпис абитуриент, абитуриентка или абитуриенти, можете да поръчате и табела с име по ваше желание.

pvc tabela registracionen nomer za kola 500 1.33

Табелите са направени от PVC плоскост и са с размер точно като реалните регистрационни номера. Тези табели са перфектния завършек на желаната визия за всеки абитуриентски автомобил, затова се възползвайте от възможността да поръчате сега.

Грамота за дипломиране в рамка

Грамотата в рамка е много стилен и подходящ подарък за дипломиране. Предлагаме на вашето внимание 3 варианта на дизайн за такава грамота – абитуриент на годината, грамота с четирилистна детелина и звезда на славата. Освен съдържанието на грамотата, можете да изберете и модела на рамката, в която е поставена.

Грамота „Учител(ка) на годината“

uchitel na godinata 500 1.33

И докато сме на тема грамоти, нека не забравяме и за класния ръководител! Подаряването на персонализирана грамота със сигурност ще бъде много мил жест към преподавателя. Грамота за учител на годината можете да поръчате от тук.

Плик за пари за абитуриенти

plikove za pari abiturienti 500 1.33

Това е универсалното решение за всеки, който се затруднява в избора на подарък или пък иска да подпомогне финансово реализирането на някоя от мечтите на абитуриента. Пликовете се опечатват на гланцирана хартия и изглеждат много стилни и специални. Вашият персонализиран плик за пари за абитуриенти можете да поръчате от тук.

Абитуриентски етикет за уиски Jack Daniels

jack daniels abiturient1 500 1.33

Много оригинален и впечатляващ подарък можете да направите с обикновена бутилка Jack Daniels и необикновен (персонализиран) етикет за нея. Дори и след изпиване на съдържанието – гарантирам, бутилката няма да отиде на вторични суровини, а ще се пази за спомен много години. Етикета можете да поръчате от тук.

Други идеи за подаръци за абитуриенти

kojen portfeil sas snimka 300 1.33

Идеите за подарък за абитуриент, които може да предложим са наистина много и няма да мога да опиша всяка по отделно в тази статия. За финал ще ви покажа още 3 от нашите идеи: портфейл със снимка, приз за дипломиране, чаша за учител

Още много идеи за подарък за абитуриент можете да откриете в раздела подаръци за дипломиране в нашия онлайн магазин.

Пожелавам ви приятно пазаруване на подаръци и весело изпращане на абитуриентите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *